Dispositivos e acessórios
Matcha and mango frozen yoghurt
Preparação 10min
Total 18h 25min
4 portions
Ingredientes
-
full cream milk50 g
-
vanilla yoghurt450 g
-
matcha powder (green tea powder)1 - 2 tsp
-
frozen mango400 g
-
fresh pineapple cut into pieces (2 cm)150 g
-
fresh mango cheeks cut into slices, for garnishing2
-
fresh mint leaves only, for garnishing2 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
70.3 mg
Proteína
8.2 g
Energia
1026 kJ /
244.3 kcal
Gordura
4.7 g
Fibra
3.9 g
Gordura saturada
2.8 g
Hidratos de carbono
39.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Beat the heat
23 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Ca phe trung (egg coffee)
10min
Mango, coconut and lychee icy poles
7h 45min
Melon smoothie bowl
50min
Orange juice
5min
Cloudy apple juice
10min
Ratatouille
40min
Butternut pumpkin soup, fish with rice and vegetables, apple-pear crumble
1h
Hazelnut hot chocolate
10min
Dessert pizzas (Jo Whitton)
1h 15min
Grain salad lettuce cups (Dani Valent)
1h 55min
Watermelon and chia yoghurt pops
5h 45min
Mango pudding
12h 15min