Dispositivos e acessórios
Asparagus and pipis (clams) risotto
Preparação 15min
Total 1h 30min
4 portions
Ingredientes
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 sprigs
-
water1000 g
-
pipis (clams), purged (see Tips)1000 g
-
green asparagus trimmed (approx. 2 bunches)250 g
-
brown onion40 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
Arborio rice320 g
-
dry white wine100 g
-
salt to taste1 - 2 tsp
-
fresh ground black pepper to taste¼ tsp
-
lemon juice to serve (optional)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
2003.6 mg
Proteína
46.5 g
Energia
2629.5 kJ /
626 kcal
Gordura
13.7 g
Fibra
3.6 g
Gordura saturada
2.9 g
Hidratos de carbono
76.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Signature Risottos
9 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Cod with citrus butter
40min
Asparagus with Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1h
Cauliflower mash
25min
Creamy mushroom and chicken zoodles
40min
Bun bo hue (spicy noodle soup)
1h 50min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35min
Duck and cherry salad
45min
Warming amaranth porridge
50min
Steamed pears with chocolate cardamom sauce
40min
Fennel, asparagus and camembert salad
30min
Watermelon granita
6h 15min
Nut and seed butter
10min