Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 80 g fermented black beans (see Tips)
- 1000 g water, plus extra for soaking beans
- 4 garlic cloves
- 5 eschalots
- 70 g piece fresh ginger, peeled and cut into thin slices
- 40 g peanut oil
- 20 g light soy sauce
- 40 g Shaoxing wine
- 1 tsp ground white pepper
- 350 g jasmine rice
- 8 snapper fillets, skin on (approx. 120 g each)
- 4 spring onions/shallots, white and light green part only, cut into batons (6 cm)
- Nutrição
- por 1 portions
- Energia
- 1125.9 kJ / 268 kcal
- Proteína
- 29 g
- Hidratos de carbono
- 19.7 g
- Gordura
- 7.6 g
- Gordura saturada
- 1.6 g
- Fibra
- 2.2 g
- Sódio
- 284.1 mg
Receitas alternativas
Crispy flatbread with halloumi & ribbon veggies (Thermomix® Spiralizer, TM6)
1h 30min
Watermelon granita
6 Std. 15 Min
Black sticky rice pudding
9 godz. 40 min
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney)
4 Std. 20 Min
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5 Std. 30 Min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15min
Steamed sea bass wrapped in banana leaves with green mango salad (Luke Nguyen)
35 Min
Steamed rice balls with spicy lime dipping sauce
1h 10min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35 Min
Mixed mushroom congee with pickled eggs
24 Std. 40 Min
Steamed Fish Fillets
25 Min
Steamed fish with green mash
50 Min