Dispositivos e acessórios
Steamed snapper, black beans and rice
Preparação 25min
Total 1h 10min
8 portions
Ingredientes
-
fermented black beans (see Tips)80 g
-
water plus extra for soaking beans1000 g
-
garlic cloves4
-
eschalots5
-
piece fresh ginger peeled and cut into thin slices70 g
-
peanut oil40 g
-
light soy sauce20 g
-
Shaoxing wine40 g
-
ground white pepper1 tsp
-
jasmine rice350 g
-
snapper fillets, skin on (approx. 120 g each)8
-
spring onions/shallots white and light green part only, cut into batons (6 cm)4
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portions
Sódio
284.1 mg
Proteína
29 g
Energia
1125.9 kJ /
268 kcal
Gordura
7.6 g
Fibra
2.2 g
Gordura saturada
1.6 g
Hidratos de carbono
19.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Entertaining with Dani Valent
95 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Coconut poached chicken salad
45min
Fish with ginger lime sauce
35min
Express pho soup with spiralized daikon (Thermomix® Spiralizer, using modes)
50min
Quick Beef Pho
45min
Prawn dumplings with dipping sauce (Brendan Pang)
2h 50min
Tetsuya Wakuda's Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (TM6)
30min
Long-grain white rice
40min
Steamed sea bass wrapped in banana leaves with green mango salad (Luke Nguyen)
35min
Mushroom soup
30min
Steamed coconut and prawn soup
30min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1h
Miso fish with Asian greens
24h 45min