
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Sweet azuki bean paste
- 150 g dried adzuki beans soaked for 4-24 hours
- 850 g water
- 50 g brown sugar
Rice cake
- 100 g white rice flour (seeTips)
-
125
g glutinous rice flour
ou 125 g rice flour sweet (see Variations) - 60 g icing sugar (see Tips)
- 75 g full cream milk
- 15 g mixed dried fruit (e.g. raisins, apricots, peaches), cut into small pieces
- 1000 g water
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 314 kcal / 1318 kJ
- Proteína
- 8 g
- Gordura
- 1 g
- Hidratos de carbono
- 66 g
- Fibra
- 4.3 g
Receitas alternativas
Five spice powder
10min
Apple cake
1h
Marble cake
2h
Lemon cake
2h
Yoghurt cake
1h 40min
Whipped egg whites
10min
Pandan chiffon cake
5h 15min
Yu wan tang (fish ball soup)
40min
Potato and porcini mushroom soup
30min
Grain salad lettuce cups (Dani Valent)
1h 55min
Cheese puffs with honeyed goat's cheese
2h 30min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min