![Rice cake with sweet azuki bean paste Rice cake with sweet azuki bean paste](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1CAB063B-7A3A-4FA7-9EA6-A22E5869FBBA/Derivates/AE6EC24D-AA8D-4255-A046-6357BACAAD6F.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Sweet azuki bean paste
- 150 g dried adzuki beans, soaked for 4-24 hours
- 850 g water
- 50 g brown sugar
Rice cake
- 100 g white rice flour (seeTips)
-
125
g glutinous rice flour
ou 125 g rice flour sweet (see Variations) - 60 g icing sugar (see Tips)
- 75 g full cream milk
- 15 g mixed dried fruit (e.g. raisins, apricots, peaches), cut into small pieces
- 1000 g water
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1318 kJ / 314 kcal
- Proteína
- 8 g
- Hidratos de carbono
- 66 g
- Gordura
- 1 g
- Fibra
- 4.3 g
Receitas alternativas
Brioche slice with crumble
2h
Pizza dough with a trio of toppings
2h 10 min
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
2h 30 min
Matcha and raspberry swirled custard tarts
1h 10min
Miso soup and sake seafood with rice
1 Std. 5 Min
Rosewater madeleines
30 Min
Vadouvan spiced mini rolls
2h 30 min
Blackberry meringue cake
3h 55 min
Grain salad lettuce cups (Dani Valent)
1h 55 min
Hearts entwined loaf
1h 55 min
Scroll bundt cake
2h 40min
Biscuit pops
2 godz. 5 min