![Haupia Pie Haupia Pie](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/06F5E9A4-7038-4BFC-A6F9-8CCA00527A92/Derivates/E02D3F60-F994-42F7-8683-04E257505200.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Tart shell
- 130 g salted butter, plus extra for greasing
- ½ lemon, zest only
- 60 g soft dark brown sugar
- 160 g plain flour
- 1 pinch sea salt
- 50 g macadamia nuts
- 50 g shelled salted pistachio nuts
- 50 g roasted unsalted cashew nuts
Filling
- 400 g coconut cream
- 400 g coconut milk
- 110 g raw sugar
- 1 tsp sea salt
- 2 tsp vanilla bean extract
- 80 g cornflour
Topping
- 600 g pouring (whipping) cream
- 50 g shelled salted pistachio nuts, chopped
- 20 g shredded coconut, for garnishing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3793 kJ / 903 kcal
- Proteína
- 9.7 g
- Hidratos de carbono
- 50.9 g
- Gordura
- 74.6 g
- Gordura saturada
- 45.2 g
- Fibra
- 3.8 g
- Sódio
- 511.3 mg
Receitas alternativas
Chocolate pudding
6h 30min
Coconut rice pudding with fresh mango
25 min
Passionfruit and coconut slice
5 Std.
Chocolate custard mille feuille
8h 15 min
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1 godz. 10 min
Cherry clafoutis
1h 5 min
Tiraccino
1h 5 min
Peanut butter parfait, chocolate bark and raspberries
8h 30min
Tahini cream with blackberries (Raymond Capaldi)
4h 30min
Steamed coconut custards
45 min
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40 min
Pecan, apple and carrot pudding
1 godz.