Dispositivos e acessórios
Butterscotch sauce
Preparação 10min
Total 10min
6 portions
Ingredientes
-
unsalted butter cut into pieces60 g
-
brown sugar140 g
-
pouring (whipping) cream150 g
-
natural vanilla extract1 ½ tsp
-
sea salt flakes to taste¼ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
0.2 g
Energia
290.8 kJ /
69.2 kcal
Gordura
4.9 g
Fibra
0 g
Hidratos de carbono
6.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sweet sauces & spreads
15 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Sticky date pudding
1h 30min
Harlequin custard (TM6)
15min
Chocolate sauce
20min
Salted caramel sauce
40min
Iced puff pastry
40min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25h 20min
Custard
10min
Bread and butter pudding
1h 15min
Custard Sauce - Pouring Custard
15min
Crème caramels
7h 45min
Runny custard
10min
Sichuan Chilli Oil
50min