![Jiao zi (Chinese dumplings) Jiao zi (Chinese dumplings)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/EE6E5E3C-3E49-45D7-973C-4B6B3026243B/Derivates/0e366834-cb74-46d2-92b4-1d2e1dcf9f99.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 200 g Chinese cabbage (wombok), cut into pieces (5 cm)
- 40 g celery, cut into pieces
- 40 g spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 1 ½ tsp salt
- 250 g mince (pork, chicken or beef)
- 1 tsp sesame oil
- 1 tbsp vegetable oil
- 1 tbsp oyster sauce
- 1 tsp white sugar
- 1 tsp light soy sauce
- ½ tsp ground white pepper
- 2 tsp Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 1 package dumpling wrappers (30 pieces - see Tips)
- water
- 600 g water
- Nutrição
- por 1 piece
- Energia
- 148.6 kJ / 35.4 kcal
- Proteína
- 2.1 g
- Hidratos de carbono
- 2.7 g
- Gordura
- 1.7 g
- Gordura saturada
- 0.4 g
- Fibra
- 0.2 g
- Sódio
- 177.5 mg
Receitas alternativas
Okonomiyaki
30 min
Prawn dumplings (xia jiao)
1h 15 min
Cha gio (spring rolls)
55 dk
Chicken katsu curry with rice
1sa 40 dk
Cheese and jalapeño savoury hot cross buns
2h 10min
Dan dan mian (dandan noodles)
1 godz. 10 min
Gozleme
1sa 40 dk
Steamed cabbage and pork dumplings
1 Std. 35 Min
Wonton wrappers
55 dk
Pan-fried pork buns
2 godz.
Pork and prawn dumplings
55 dk
Pork gyoza with soy dipping sauce
1 godz.