Dispositivos e acessórios
Shrimp & Crab Linguine
Preparação 10min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
organic lemon (approx. 5 oz) thin peel only (no pith), plus juice (approx. 2 oz)1
-
salt divided1 ¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
water35 ½ oz
-
olive oil plus 1 tsp to cook pasta1 oz
-
pasta linguine9 oz
-
garlic cloves2
-
peeled raw shrimp6 ½ oz
-
crème fraîche3 oz
-
jumbo lump crab meat white, brown or mixture6 oz
-
arugula plus extra to garnish2 ½ oz
-
pine nuts toasted1 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
24 g
Energia
1958 kJ /
468 kcal
Gordura
19 g
Fibra
3 g
Hidratos de carbono
52 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Italian Pasta
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Spaghetti Carbonara
40min
Coconut Sautéed Shrimp
35min
Shrimp Scampi
40min
Beef Stroganoff
1h
Shrimp Creole with Carolina Rice
50min
Salmon Tartare
10min
Barley Risotto with Beef Short Ribs
3h 20min
Shrimp Sauté
25min
Garlic Shrimp and Grits
1h 10min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Shrimp in Garlic Sauce
25min
Garlic Shrimp
35min