Dispositivos e acessórios
Curry Seafood Chowder
Preparação 25min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
yellow onions cut into pieces6 oz
-
carrots cut into pieces3 oz
-
celery cut into pieces3 oz
-
garlic cloves3
-
unsalted butter cut into pieces1 ½ oz
-
all-purpose flour1 ½ oz
-
dried thyme2 tsp
-
curry powder1 ½ tsp
-
salt to taste1 tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
russet potatoes peeled, diced8 oz
-
seafood stock22 oz
-
heavy cream3 oz
-
firm white fish diced8 oz
-
bay scallops6 oz
-
large shrimp, raw, peeled, deveined10 oz
-
fresh chives, to garnishchopped parsley to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1722 mg
Proteína
33.2 g
Energia
1792.2 kJ /
428.4 kcal
Gordura
19.8 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
11.2 g
Hidratos de carbono
29.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Must Have - Second Bowl & Blade Cover Accessories
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
1 Std. 5 Min
Fish and Zucchini
35 Min
Pasta Primavera
35 Min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 Min
Quick and Spicy Black Beans
20 Min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 Min
Vegan Apple and Nut Crumble with Rum Raisins
Keine Bewertungen
Black Rice Bowl with Chicken and Mushrooms
40 Min
Chicken Meatballs in Marinara Sauce
30 Std.
Baked Pork Tenderloin with Rice
1 Std. 20 Min
Creamy Butter Chicken
1 Std.
Sweet Potato Curry with Broccoli
30 Min