Dispositivos e acessórios
Curry Seafood Chowder
Preparação 25min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
yellow onions cut into pieces6 oz
-
carrots cut into pieces3 oz
-
celery cut into pieces3 oz
-
garlic cloves3
-
unsalted butter cut into pieces1 ½ oz
-
all-purpose flour1 ½ oz
-
dried thyme2 tsp
-
curry powder1 ½ tsp
-
salt to taste1 tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
russet potatoes peeled, diced8 oz
-
seafood stock22 oz
-
heavy cream3 oz
-
firm white fish diced8 oz
-
bay scallops6 oz
-
large shrimp, raw, peeled, deveined10 oz
-
fresh chives, to garnishchopped parsley to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1722 mg
Proteína
33.2 g
Energia
1792.2 kJ /
428.4 kcal
Gordura
19.8 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
11.2 g
Hidratos de carbono
29.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Must Have - Second Bowl & Blade Cover Accessories
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Buttermilk Mashed Potatoes
35min
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
40min
Lemon Pasta
35min
Japanese Ramen Noodle Soup
1h 15min
Shrimp and Parmesan Polenta Cups
45min
Onion Tarte Flambée (TM6)
1h
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Heirloom Tomato Gazpacho
1h 10min
Shrimp Orzo with Peas
30min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
1h 25min
Chicken Meatball Soup with Chickpeas
45min
Chicken and Mushroom Rice
30min