Dispositivos e acessórios
Beef Bourguignon
Preparação 15min
Total 1h 30min
2 portions
Ingredientes
-
onions quartered120 g
-
olive oil1 Tbsp
-
stewing steak cut in pieces (2-3 cm)300 g
-
streaky bacon, cured and smoked cut in strips (1 cm)75 g
-
garlic cloves2
-
carrots peeled and cut in pieces (2 cm)150 g
-
red wine200 g
-
water150 g
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
bouquet garni (bay leaf, thyme and parsley)1
-
button mushrooms sliced100 g
-
cornflour (opcional)1 - 2 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
42.2 g
Energia
1785 kJ /
427 kcal
Gordura
23.4 g
Hidratos de carbono
11.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Just for Two
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Greek Style Pork Stew
30min
Beef Bourguignon and Warm Lemon Pudding with Lemon Syrup
2h 20min
Bolognese Sauce
1h 15min
Venison Stew with Root Vegetables and Prunes
1h 50min
Beef Stroganoff
1h
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Chicken and Mushrooms in Red Wine Sauce
45min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1h 10min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45min
Sautéed Pork with Cider
55min
Beef in Stout
1h 40min