Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 120 g onions, quartered
- 1 Tbsp olive oil
- 300 g stewing steak, cut in pieces (2-3 cm)
- 75 g streaky bacon, cured and smoked, cut in strips (1 cm)
- 2 garlic cloves
- 150 g carrots, peeled and cut in pieces (2 cm)
- 200 g red wine
- 150 g water
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
- 1 bouquet garni (bay leaf, thyme and parsley)
- 100 g button mushrooms, sliced
- 1 - 2 tsp cornflour (opcional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1785 kJ / 427 kcal
- Proteína
- 42.2 g
- Hidratos de carbono
- 11.7 g
- Gordura
- 23.4 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Beef Stroganoff
1 godz.
Beef and Ale Stew
2h 20min
Sautéed Pork with Cider
55min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 Std. 55 Min
Spring Chicken Casserole
1h 30min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26 Std. 15 Min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 min
Pork tenderloin with mustard sauce
35min
Beef in Stout
1h 40min
Beef and Beer Pie
1h 40min
Beef Stroganoff
1 godz.
Beef Bourguignon and Warm Lemon Pudding with Lemon Syrup
2h 20min