Versatile Smooth Soup

4.7 174 avaliações
Preparação 15min
Total 45min
6 portions

Ingredientes

  • olive oil
    25 g
  • mixed vegetables, for sautéing (e.g. onions, shallots, leeks), cut in pieces (2 cm)
    170 - 200 g
  • mixed vegetables for soup (e.g. courgettes, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips, green peas), cut in pieces as needed
    700 - 800 g
  • water (see tip)
    750 g
  • vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
    1
    1 tsp vegetable stock paste, homemade
  • fine sea salt
    1 tsp

Nutrição por 1 portion

Energia 113.2 kcal / 473.7 kJ
Proteína 4.1 g
Gordura 4.6 g
Hidratos de carbono 14.5 g
Fibra 4.7 g
Gordura saturada 0.7 g
Sódio 652.4 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...