Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 100 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 30 g unsalted butter, diced
- 2 Tbsp sweet paprika
- 700 - 900 g beef fillet steak, cut in strips (approx. 1 cm x 5 cm)
- 2 Tbsp tomato purée
- 225 g fresh button mushrooms, quartered
- 225 g water
-
1
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
ou 1 heaped tsp beef stock paste, homemade, crumbled - ¼ - 1 tsp ground cayenne pepper, to taste (opcional)
- 2 Tbsp Dijon mustard
- 2 Tbsp cornflour
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 100 g sour cream
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1783 kJ / 447 kcal
- Proteína
- 45 g
- Hidratos de carbono
- 15 g
- Gordura
- 23 g
- Fibra
- 3 g
Receitas alternativas
Beef and Ale Stew
2h 20 min
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1h 10 min
Beef Bourguignon
1h 30min
Beef Goulash
2u. 45min
Beef-Ragout with Macaroni
30 min
Greek Style Pork Stew
30 min
Beef in Stout
1 Std. 40 Min
Bolognese Sauce
1h 15 min
Beef Stroganoff
1h
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Saffron Chicken Penne
30 min