Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 100 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 30 g unsalted butter, diced
- 2 Tbsp sweet paprika
- 700 - 900 g beef fillet steak, cut in strips (approx. 1 cm x 5 cm)
- 2 Tbsp tomato purée
- 225 g fresh button mushrooms, quartered
- 225 g water
-
1
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
ou 1 heaped tsp beef stock paste, homemade, crumbled - ¼ - 1 tsp ground cayenne pepper, to taste (opcional)
- 2 Tbsp Dijon mustard
- 2 Tbsp cornflour
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 100 g sour cream
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1783 kJ / 447 kcal
- Proteína
- 45 g
- Hidratos de carbono
- 15 g
- Gordura
- 23 g
- Fibra
- 3 g
Receitas alternativas
Greek Style Pork Stew
30 min
Cottage Pie
1h 10 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Beef Stroganoff
1 Std.
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Chicken Breasts Pizzaiola
50 min
Sweet and Sour Chicken with Rice
40 min
Steak Provençal Pie
2 Std. 15 Min
Beef Goulash
2 Std. 45 Min
Chicken Cacciatore
50 min
Chicken and mushrooms in red wine
45 min
Beef in Stout
1u. 40min