Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 100 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 30 g unsalted butter, diced
- 2 Tbsp sweet paprika
- 700 - 900 g beef fillet steak, cut in strips (approx. 1 cm x 5 cm)
- 2 Tbsp tomato purée
- 225 g fresh button mushrooms, quartered
- 225 g water
-
1
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
ou 1 heaped tsp beef stock paste, homemade, crumbled - ¼ - 1 tsp ground cayenne pepper, to taste (opcional)
- 2 Tbsp Dijon mustard
- 2 Tbsp cornflour
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 100 g sour cream
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1783 kJ / 447 kcal
- Proteína
- 45 g
- Hidratos de carbono
- 15 g
- Gordura
- 23 g
- Fibra
- 3 g
Receitas alternativas
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Chicken Pizzaiola
50 min
Greek Style Pork Stew
30 min
Beef with Mushrooms
30 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce and Potatoes
1h 5min
Beef Stroganoff
1 Std.
Chicken Breasts Pizzaiola
50 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Beef in Stout
1h 40min
Beef and Ale Stew
2h 20min
Beef Bourguignon
1h 30min