Dispositivos e acessórios
Prawn Curry
Preparação 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
basmati rice250 g
-
olive oil40 g
-
onions quartered100 g
-
fresh coriander leaves plus extra for garnishing10 g
-
fresh root ginger cut in round slices (2 mm)20 g
-
fresh green chilli deseeded if desired1
-
garlic cloves3
-
ground cumin2 tsp
-
ground coriander2 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
tomato purée70 g
-
coconut milk400 g
-
raw prawns, peeled500 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
28 g
Energia
2651 kJ /
634 kcal
Gordura
30.2 g
Hidratos de carbono
62.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Indian Feast
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35min
Seafood Korma
40min
Ginger, Chilli and Soy Marinade
5min
Prawn Curry with Basmati Rice
35min
Prawn And Chicken Laksa
40min
Pad Thai Noodles with Prawns
30min
Sri Lankan Red Beef Curry
1h 35min
Green Curry Chicken
55min
Hot and Sour Prawn Soup
15min
Prawn Bhuna
30min
Sri Lankan Chicken Curry (Koththu Roti)
1h 5min
Keralan Fish Curry
30min