Dispositivos e acessórios
Gluten free pita bread
Preparação 20min
Total 1h 15min
8 portions
Ingredientes
-
rice flour (see Tips)200 g
-
brown rice flour (see Tips)150 g
-
arrowroot flour plus extra for dusting60 g
-
potato starch100 g
-
xanthan gum3 tsp
-
salt1 ½ tsp
-
warm water500 g
-
dried instant yeast2 ½ tsp
-
pure maple syrup2 tsp
-
vegetable oil plus extra for drizzling2 tbsp
-
psyllium husk2 tbsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
424.4 mg
Proteína
3.7 g
Energia
1226.5 kJ /
292 kcal
Gordura
7 g
Fibra
5.6 g
Gordura saturada
0.8 g
Hidratos de carbono
64 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Good food, gluten free
94 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Gluten free sourdough bread
192h 20min
Gluten free breakfast pizza
1h 20min
Paleo sandwich bread
1h 30min
Gluten free plain flour
5min
Gluten and grain free bread rolls
1h 20min
Gluten-free goodness pastry
1h
Gluten free flatbreads
40min
Gluten free tortillas
40min
Gluten free flour mix
10min
Gluten free rough puff pastry
1h 15min
Gluten free hot cross buns
3h 25min
Chia and pepita gluten free loaf
1h 25min