Dispositivos e acessórios
Wholemeal spelt doughnuts with cacao glaze
Preparação 10min
Total 45min
12 portions
Ingredientes
Cacao glaze
-
coconut oil100 g
-
pure maple syrup50 g
-
raw cacao powder60 g
-
salt1 pinch
Doughnuts
-
coconut oil plus extra for greasing125 g
-
boiling water60 g
-
flaxmeal (see Tips)15 g
-
Rapadura sugar150 g
-
wholemeal spelt flour225 g
-
baking powder1 ½ tsp
-
salt1 pinch
-
ground cinnamon2 tsp
-
vanilla bean paste (see Tips)1 ½ tsp
-
apple sauce110 g
-
apple cider vinegar40 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
4.6 g
Energia
1370.9 kJ /
326.4 kcal
Gordura
21.3 g
Fibra
4.2 g
Hidratos de carbono
28.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Plant to Plate
120 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Chia and quinoa tortillas with a trio of dips
1 Std. 45 Min
Beetroot latte (Post-natal)
15 Min
Berry chia jam
3 Std. 15 Min
Pear leathers
8 Std. 25 Min
Potato 'pizzas'
1 Std.
Spiced chocolate doughnuts
45 Min
Hazelnut crunch bliss balls
40 Min
Black bean brownies (Toddlers and beyond)
25 Std. 20 Min
Basic berry muffins
40 Min
Banana oat pikelets (Toddlers and beyond)
30 Min
Chocolate carrot muffins (Toddlers and beyond)
50 Min
Carrot cake bliss balls
40 Min