Dispositivos e acessórios
Wholemeal spelt doughnuts with cacao glaze
Preparação 10min
Total 45min
12 portions
Ingredientes
Cacao glaze
-
coconut oil100 g
-
pure maple syrup50 g
-
raw cacao powder60 g
-
salt1 pinch
Doughnuts
-
coconut oil plus extra for greasing125 g
-
boiling water60 g
-
flaxmeal (see Tips)15 g
-
Rapadura sugar150 g
-
wholemeal spelt flour225 g
-
baking powder1 ½ tsp
-
salt1 pinch
-
ground cinnamon2 tsp
-
vanilla bean paste (see Tips)1 ½ tsp
-
apple sauce110 g
-
apple cider vinegar40 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
4.6 g
Energia
1370.9 kJ /
326.4 kcal
Gordura
21.3 g
Fibra
4.2 g
Hidratos de carbono
28.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Plant to Plate
120 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Seeded pastry
15min
Wattleseed cacao mocha (Post-natal)
5min
Ricotta fruit tart
1h 30min
Mini caramelly cupcakes with coconut cream cheese topping
2h
Quinoa choc-chip biscuits
35min
Freckle cake
26h 40min
Chocolate zucchini cupcakes with blueberry icing
1h 30min
Blueberry brioche buns
1h 50min
Orange, raspberry and coconut jellies
2h 30min
Apple cinnamon muffins
40min
Basic berry muffins
40min
Chocolate carrot muffins (Toddlers and beyond)
50min