Dispositivos e acessórios
Roasted Pumpkin Soup with Orange
Preparação 15min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
pumpkin flesh cut in pieces (1-2 cm)800 - 1000 g
-
coriander seeds½ tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground cayenne pepper1 pinch
-
dried thyme1 pinch
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil plus extra for serving50 g
-
orange juice100 g
-
orange zest only1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
2.94 g
Energia
811 kJ /
194 kcal
Gordura
13.67 g
Fibra
5.45 g
Hidratos de carbono
14.66 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pumpkin
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Carrot, Orange and Ginger Soup
25min
Leek and potato soup
45min
Gazpacho
1h 15min
Pumpkin soup
35min
Lemon and Roasted Garlic Speltotto
2h
Pumpkin Soup
35min
Broccoli, Cauliflower and Courgette Soup, Tomatoes Stuffed with Tuna and Leeks, and Tomato Rice
45min
Courgette and Cocoa Cake
24h
Cream of Vegetable Soup
15min
Broccoli and Stilton Soup
30min
Smooth fennel and carrot soup
40min
Spinach, Orange and Carrot Soup
25min