
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 100 gramů jáhel
- 120 gramů cibule napůl
- 100 gramů mrkve na kousky
- 50 gramů celeru na kousky
- 150 gramů pórku na kousky
- 50 gramů másla
- 1000 gramů vody
- 1 kus bobkového listu, suchého
- 1 čajová lžička soli
- ¼ čajové lžičky bílého pepře, mletého
- 200 gramů smetany
- Nutrição
- por 1 porci
- Energia
- 293 kcal / 1227.5 kJ
- Proteína
- 6 g
- Gordura
- 17.6 g
- Hidratos de carbono
- 28.3 g
- Fibra
- 3.1 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Fazolková polévka s koprem a vejcem
30min
Hrstková polévka
10h 40min
Tuřínová polévka se sýrovými knedlíčky
50min
Bílé fazole se zakysanou smetanou a pórkem
20min
Zeleninová polévka a brokolice se sýrovou omáčkou
25min
Extra výživná vegetariánská polévka
30min
Jablečné knedlíky
30min
Eintopf se zelím a kroupami
1h
Jáhlovo-maková kaše
20min
Dýňovo-čočková polévka
45min
Fazolková polévka
35min
Drožďová polévka s pórkem
40min