Dispositivos e acessórios
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
Preparação 15min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
-
yellow onion cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
tomato paste2 oz
-
olive oil½ oz
-
baby gold potatoes diced (1 in.)8 oz
-
butternut squash diced (1 in.)8 oz
-
red bell peppers diced (1 in.)4 oz
-
chicken thighs, skin on, bone in (approx. 2-3 pieces)16 oz
-
salt1 tsp
-
water35 oz
-
pasta, dried, type fidelini or fideo (see Tip)3 ½ oz
-
fresh parsley chopped, to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
479.5 mg
Proteína
16.4 g
Energia
1311.1 kJ /
313.4 kcal
Gordura
15.3 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
3.8 g
Hidratos de carbono
27.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Consultant Favorites - Florida Cocina de Cuba
13 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Avocado Tuna Salad
5min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Chicken Avocado Gorditas
1h
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1h
Fish and Zucchini
35min
Sweet and Sour Cucumber Slices
5min
Yuca con Mojo (Yuca with Garlic Sauce)
55min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Shrimp Orzo with Peas
30min
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5h 5min
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45min
Buttermilk Mashed Potatoes
35min