
Dispositivos e acessórios
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
Preparação 15min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
-
yellow onion cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
tomato paste2 oz
-
olive oil½ oz
-
baby gold potatoes diced (1 in.)8 oz
-
butternut squash diced (1 in.)8 oz
-
red bell peppers diced (1 in.)4 oz
-
chicken thighs, skin on, bone in (approx. 2-3 pieces)16 oz
-
salt1 tsp
-
water35 oz
-
pasta, dried, type fidelini or fideo (see Tip)3 ½ oz
-
fresh parsley chopped, to garnish
Nutrição por 1 portion
Energia
313.4 kcal /
1311.1 kJ
Proteína
16.4 g
Gordura
15.3 g
Hidratos de carbono
27.5 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
3.8 g
Sódio
479.5 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Consultant Favorites - Florida Cocina de Cuba
13 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos