Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 20 g olive oil
- 5 garlic cloves
- 2 stalks fresh coriander, root and stem
- ¼ tsp ground white pepper
- 1 piece palm sugar
- 20 g fish sauce
- 1 tbsp oyster sauce
- 2 tbsp dark soy sauce
- 100 g coconut milk
- 680 g pork fillet, cut into large pieces (3-4 cm) (see Tips)
- warm water, for soaking
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 399.6 kJ / 95.1 kcal
- Proteína
- 13.9 g
- Hidratos de carbono
- 1.6 g
- Gordura
- 3.6 g
- Gordura saturada
- 1.5 g
- Fibra
- 0.3 g
- Sódio
- 467.6 mg
Receitas alternativas
Korean barbecue chicken with rice
45 min
Honey BBQ Chicken
1u.
Prawn spring rolls with sweet and sour sauce
1u. 20min
Asian-style pork noodles
1u.
Cha gio (spring rolls)
55min
Wonton soup
1u.
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1 Std. 5 Min
Sweet and sour pork
40min
Pad Thai noodles with prawns
30min
Ginger chicken wings
40min
San bei ji (three cup chicken)
35min
Vietnamese mixed meat pho
1h 50min