Dispositivos e acessórios
Thai-style grilled pork skewers
Preparação 20min
Total 7h 25min
12 portions
Ingredientes
-
olive oil20 g
-
garlic cloves5
-
fresh coriander root and stem2 stalks
-
ground white pepper¼ tsp
-
piece palm sugar1
-
fish sauce20 g
-
oyster sauce1 tbsp
-
dark soy sauce2 tbsp
-
coconut milk100 g
-
pork fillet cut into large pieces (3-4 cm) (see Tips)680 g
-
warm water for soaking
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
467.6 mg
Proteína
13.9 g
Energia
399.6 kJ /
95.1 kcal
Gordura
3.6 g
Fibra
0.3 g
Gordura saturada
1.5 g
Hidratos de carbono
1.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Taiwanese three cup chicken
20min
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1h 5min
Honey BBQ Chicken
1h
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30min
Kung Pao chicken
1h 30min
Sweet and sour pork
40min
Nutty Passionfruit Pork Ribs
1h 15min
Niu rou mian (beef noodles)
35min
San bei ji (three cup chicken)
35min
Pork ribs with black bean sauce
2h
Pork belly with spring onions
1h 10min
Asian-style pork noodles
1h