Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 20 g olive oil
- 5 garlic cloves
- 2 stalks fresh coriander, root and stem
- ¼ tsp ground white pepper
- 1 piece palm sugar
- 20 g fish sauce
- 1 tbsp oyster sauce
- 2 tbsp dark soy sauce
- 100 g coconut milk
- 680 g pork fillet, cut into large pieces (3-4 cm) (see Tips)
- warm water, for soaking
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 399.6 kJ / 95.1 kcal
- Proteína
- 13.9 g
- Hidratos de carbono
- 1.6 g
- Gordura
- 3.6 g
- Gordura saturada
- 1.5 g
- Fibra
- 0.3 g
- Sódio
- 467.6 mg
Receitas alternativas
Asian-style pork noodles
1 Std.
Sweet and sour pork
40 Min
Malay-style coconut chicken
25h 40min
Korean barbecue chicken with rice
45 Min
Texas-style lovely legs
4h
Pork belly with spring onions
1h 10min
San bei ji (three cup chicken)
35 Min
Bun bo vien cha gio (meatballs and noodles with spring rolls)
1h 10min
Hong shao rou (braised pork belly)
1h 15min
Turmeric lime chicken skewers
1h 30min
BBQ chicken winglets
1h 15min
Bourbon pork ribs
5 godz. 50 min