Dispositivos e acessórios
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
Preparação 25min
Total 2h 20min
4 portions
Ingredientes
-
beef fillet steaks (180-200 g each, 3 cm thickness)4
-
salt2 tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
fresh thyme4 sprigs
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
-
eschalots50 g
-
fresh tarragon leaves only1 - 2 sprigs
-
dry white wine50 g
-
white wine vinegar1 tbsp
-
unsalted butter cut into pieces, plus 1 tbsp extra for searing200 g
-
egg yolks4
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1243.2 mg
Proteína
48.1 g
Energia
3058.5 kJ /
728.2 kcal
Gordura
60.1 g
Fibra
0.6 g
Gordura saturada
34.8 g
Hidratos de carbono
0.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sous vide (TM5) with blade cover
6 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Peruvian Seabass Salad
Nenhuma avaliação
Hollandaise sauce
15min
Baguette
3h 45min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1h 15min
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1h 5min
Cedar-wrapped pork with rosemary
40min
Xian rou bao zi (steamed pork buns)
2h 30min
Peppercorn sauce
20min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2h 5min
Anise-cured salmon
14h 10min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1h