Dispositivos e acessórios
Pavlova towers
Preparação 1h
Total 4h 30min
8 portions
Ingredientes
Cherry Syrup
-
fresh cherries pitted, plus extra to serve250 g
-
caster sugar50 g
-
lemon juice20 g
-
ground cinnamon½ tsp
Meringues
-
white sugar270 g
-
brown sugar60 g
-
egg whites room temperature8
-
cream of tartar½ tsp
-
white vinegar1 tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
cocoa powder sifted, plus extra for dusting1 tbsp
-
freeze-dried cherry powder (optional - see Tips)2 tsp
Assembly
-
thickened cream (see Tips)800 g
-
fresh mixed berries500 g
-
fresh mint leaves4 sprigs
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portions
Sódio
103.6 mg
Proteína
7.6 g
Energia
2473.3 kJ /
588.9 kcal
Gordura
37.7 g
Fibra
2.9 g
Gordura saturada
24.1 g
Hidratos de carbono
57.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Entertaining with Dani Valent
95 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Mini lemon curd tarts
2 Std. 20 Min
Warm caramel spice martini
1 Std. 15 Min
Crème brûlée
7 Std.
Profiteroles
2 Std.
Passionfruit and coconut slice
5 Std.
Lemon tart
2 Std. 15 Min
Gluten free scones
30 Min
Panforte ice cream bombe
48 Std. 25 Min
Hokey pokey ice cream
28 Std. 25 Min
Caramel vanilla bourbon sauce
40 Min
Aussie damper
45 Min
Pavlova
6 Std.