Dispositivos e acessórios
Mango, coconut and lychee icy poles
Preparação 30min
Total 7h 45min
8 portions
Ingredientes
Macadamia crumble
-
plain flour30 g
-
unsalted butter20 g
-
brown sugar2 tbsp
-
raw macadamia nuts20 g
Coconut ice cream
-
coconut cream200 g
-
pouring (whipping) cream50 g
-
lychee juice (drained from 560 g can lychees in syrup)150 g
Mango and lychee sorbet
-
mangoes (approx. 2 mangoes) flesh only, cut into pieces400 g
-
canned lychees drained100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portions
Sódio
7.4 mg
Proteína
1.9 g
Energia
753.1 kJ /
179.3 kcal
Gordura
11 g
Fibra
1.5 g
Gordura saturada
7.7 g
Hidratos de carbono
18 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Entertaining with Dani Valent
95 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Poached eggs
25 Min
Boiled eggs
20 Min
Meatballs in tomato sauce (TM5)
3 Std. 40 Min
Marshmallow icing
7 Std. 40 Min
Soy milk jellies with coffee syrup
3 Std. 55 Min
Steamed coconut custards
45 Min
Freckle cake
26 Std. 40 Min
Gluten free sausage rolls
2 Std. 5 Min
Candy cane ice creams
49 Std. 25 Min
Chicken skewers and rice
40 Min
Orange slushy cups
24 Std. 15 Min
Mango yoghurt thick shake
5 Min