Dispositivos e acessórios
Orzo with Salmon and Spinach
Preparação 25min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
garlic clove1
-
onions quartered80 g
-
olive oil20 g
-
frozen salmon fillets, skinless, defrosted (approx. 125 g each)fresh salmon fillets, skinless (approx. 125 g each)3
-
paprika2 tsp
-
fresh dill leaves only2 sprigs
-
water600 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
orzo170 g
-
whipping creamdouble cream200 g
-
cornflour2 tsp
-
freshly squeezed lemon juice1 Tbsp
-
ground black pepper plus extra for sprinkling½ tsp
-
fresh baby spinach200 g
-
cherry tomatoes halved200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
491.1 mg
Proteína
32 g
Energia
2710.3 kJ /
647.8 kcal
Gordura
39.7 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
15.9 g
Hidratos de carbono
41.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Greek-style Baked Cod with Bulgur Wheat
1h 30min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40min
Greek Chicken with Orzo and Feta
2h
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55min
Italian Sausage and Orzo Soup
35min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30min