
Dispositivos e acessórios
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
Preparação 5min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
extra virgin olive oil30 g
-
plum tomatoes halved, seeds removed (approx. 500 g whole tomatoes)350 g
-
granulated sugar (see tip) (optional)10 g
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper plus extra for serving1 tsp
-
balsamic vinegar2 tsp
-
avocados (approx. 3-4 large avocados), ripe, cut in pieces400 g
-
white wine vinegar10 g
-
medium eggs cold4
-
sourdough bread4 slices
-
ground black pepper for serving
Nutrição por 1 portion
Energia
719 kcal /
3008.4 kJ
Proteína
25.3 g
Gordura
31.2 g
Hidratos de carbono
88.3 g
Fibra
11 g
Gordura saturada
5.8 g
Sódio
2104.4 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

5 Ingredients
70 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda