Dispositivos e acessórios
Mushroom and Parmesan Risotto
Preparação 5min
Total 40min
8 portions
Ingredientes
-
water1600 g
-
2 heaped teaspoons vegetable stock paste, crumbledvegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled2
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
shallot halved60 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
unsalted butter cut in pieces80 g
-
fresh button mushrooms quartered500 g
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio, 14-15 minutes cooking time)640 g
-
dry white wine120 g
-
fine sea salt to taste1 ½ - 1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
580.2 mg
Proteína
13 g
Energia
1996.3 kJ /
477.1 kcal
Gordura
16.4 g
Fibra
1.6 g
Gordura saturada
7.2 g
Hidratos de carbono
66.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Italian Feast with Thermomix Friend
8 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1h 10min
Spiralized Vegetable Tarte Flambée with Halloumi
1h 10min
Apple Buckle Cake
2h
Bruschetta
3h
Asparagus Risotto
45min
Porcini Mushroom Risotto
35min
Polenta
50min
Risotto with Gorgonzola and Caramelised Onions
35min
Pea Gazpacho
4h 15min
Cream cheese spread with radishes
5min
Courgette and Feta Risotto
30min
Pea and Mint Risotto
40min