Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 130 g butter, chilled and cut into pieces (3 cm), plus extra for greasing
- 2 tbsp millet flour
- 150 g potato flour, plus extra for dusting
- 90 g brown rice flour
- 2 tbsp white chia seeds
- 1 egg
- 1 ½ tbsp cold water
- Nutrição
- por 310 g
- Energia
- 8520.3 kJ / 2036.4 kcal
- Proteína
- 29.6 g
- Hidratos de carbono
- 215.2 g
- Gordura
- 121 g
- Gordura saturada
- 69.9 g
- Fibra
- 21.8 g
- Sódio
- 177.5 mg
Receitas alternativas
Gluten free rough puff pastry
1óra 15p
Gluten free ANZAC biscuits
45p
Gluten free almond sweet shortcrust pastry
35p
Gluten and grain free bread rolls
1 Std. 20 Min
Sesame and chia seed loaf
2h 20 min
Gluten free flatbreads
40p
Gluten free pita bread
1óra 15p
Gluten free hot cross buns
3h 25min
Gluten free sourdough bread
192 godz. 20 min
Paleo sandwich bread
1óra 30p
Gluten free flour mix
10p
Buckwheat and almond slider buns
1óra 15p