Dispositivos e acessórios
Gluten free fruit and nut loaf
Preparação 10min
Total 55min
12 slices
Ingredientes
-
polenta plus extra for dusting40 g
-
pecans150 g
-
millet flour120 g
-
gluten free flour mix (see Tips)70 g
-
buckwheat flour plus extra for dusting (see Tips)60 g
-
gluten free baking powder (see Tips)1 ½ tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
caraway seeds1 tsp
-
salt½ tsp
-
dried cranberries30 g
-
pitted dates cut into halves120 g
-
dried figs cut into halves100 g
-
dried apricots cut into quarters50 g
-
buttermilk330 g
-
honey1 tbsp
-
butter to serve (optional)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
208.8 mg
Proteína
5.3 g
Energia
1130.2 kJ /
269.1 kcal
Gordura
10.7 g
Fibra
4.5 g
Gordura saturada
1.3 g
Hidratos de carbono
36 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Good food, gluten free
94 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Gluten free plain flour
5min
Gluten free flour mix
10min
Gluten free hot cross buns
3h 25min
Sun-dried tomato and pepita bread
2h
Carrot poppy seed muffins
1h 15min
Chocolate and nut biscuits
55min
Sesame and chia seed loaf
2h 20min
Gluten free sourdough bread
192h 20min
Gluten free Mediterranean bread
1h 35min
Buckwheat bread
2h 5min
Gluten free carrot and almond cake
2h 30min
Banana, walnut and date loaf (Skinnymixers)
55min