Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 40 g polenta, plus extra for dusting
- 150 g pecans
- 120 g millet flour
- 70 g gluten free flour mix (see Tips)
- 60 g buckwheat flour, plus extra for dusting (see Tips)
- 1 ½ tsp gluten free baking powder (see Tips)
- ½ tsp bicarbonate of soda
- 1 tsp caraway seeds
- ½ tsp salt
- 30 g dried cranberries
- 120 g pitted dates, cut into halves
- 100 g dried figs, cut into halves
- 50 g dried apricots, cut into quarters
- 330 g buttermilk
- 1 tbsp honey
- butter, to serve (optional)
- Nutrição
- por 1 slice
- Energia
- 1130.2 kJ / 269.1 kcal
- Proteína
- 5.3 g
- Hidratos de carbono
- 36 g
- Gordura
- 10.7 g
- Gordura saturada
- 1.3 g
- Fibra
- 4.5 g
- Sódio
- 208.8 mg
Receitas alternativas
Pumpkin and turmeric loaf
1 Std. 50 Min
Gluten free breakfast cereal clusters
1h 15min
Gluten free hot cross buns
3h 25min
Sesame and chia seed loaf
2 godz. 20 min
Gluten free Mediterranean bread
1h 35 min.
Gluten free lemon tart
2h 25min
Carrot poppy seed muffins
1h 15min
Gluten-free goodness pastry
1h
Chia and pepita gluten free loaf
1h 25min
Apricot macadamia biscuits
40 min
Buckwheat bread
2u. 5min
Gluten free carrot and almond cake
2h 30min