Dispositivos e acessórios
Ricotta and polenta chips
Preparação 20min
Total 2h 20min
4 portions
Ingredientes
Ricotta
-
full cream milk1800 g
-
white vinegar80 g
Polenta
-
Parmesan cheese cut into pieces (2 cm)20 g
-
water480 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
coarse polenta (see Tips)150 g
-
olive oil plus extra for drizzling2 tsp
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
sweet paprika½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
420.7 mg
Proteína
20.3 g
Energia
2002.5 kJ /
476.8 kcal
Gordura
19.9 g
Fibra
1.4 g
Gordura saturada
11.4 g
Hidratos de carbono
54.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Smart snacking
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Sunny gazpacho
25min
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30min
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1h 5min
Mushroom croustade
1h 35min
Ricotta gnocchi
2h
Pascualina
1h 45min
Melanzane parmigiana
2h 5min
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1h
Pumpkin tart
2h 15min
Semolina gnocchi with asparagus
1h 15min
Spinach and feta galette
1h 50min
Corn and coriander fritters with avocado tahini
1h 15min