Dispositivos e acessórios
Ricotta and polenta chips
Preparação 20min
Total 2h 20min
4 portions
Ingredientes
Ricotta
-
full cream milk1800 g
-
white vinegar80 g
Polenta
-
Parmesan cheese cut into pieces (2 cm)20 g
-
water480 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
coarse polenta (see Tips)150 g
-
olive oil plus extra for drizzling2 tsp
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
sweet paprika½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
420.7 mg
Proteína
20.3 g
Energia
2002.5 kJ /
476.8 kcal
Gordura
19.9 g
Fibra
1.4 g
Gordura saturada
11.4 g
Hidratos de carbono
54.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Smart snacking
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
1 Std. 50 Min
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2 Std. 30 Min
Baked rice croquettes
1 Std. 30 Min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 Std.
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1 Std. 5 Min
Risotto verde
45 Min
Chocolate and pear cake
1 Std. 30 Min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 Std. 15 Min
Rosemary and thyme polenta chips
1 Std.
Moscato panna cotta with pistachios
6 Std. 25 Min
Ricotta gnocchi
2 Std.
Gnocchi
1 Std. 40 Min