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Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Soaking
- 200 g macadamia nuts (see Tips)
- 50 g walnuts (see Tips)
- 5 pitted dates
- 1 tsp salt
- filtered water for soaking
Base
- 2 tbsp coconut oil plus extra for greasing
- 150 g walnuts
- 10 pitted dates
- 1 tsp vanilla bean paste (see Tips)
- 100 g shredded coconut
Coffee cake
- 100 g coconut oil
- ½ tsp vanilla bean paste (see Tips)
- ½ tsp ground cinnamon
- 50 g filtered water
- 25 g pure maple syrup
- 20 g cacao powder
- 80 g brewed espresso coffee
Topping
- 125 g raw cacao butter
- 30 g cacao powder
- 60 g raw cashews
- 10 g chia seeds
- 50 g brewed espresso coffee cooled
- 110 g pure maple syrup
- toasted hazelnuts chopped
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 387.8 kcal / 1628.8 kJ
- Proteína
- 4.4 g
- Gordura
- 36.6 g
- Hidratos de carbono
- 10 g
- Fibra
- 4.1 g
Receitas alternativas
Brandy cashew cream
5min
Chocolate bean cake with coconut butter cream frosting
2h 15min
Sage and buckwheat stuffing balls
1h 10min
Vegan Christmas cake
27h 10min
Raw pineapple and turmeric cake
5h 20min
Parfait with passionfruit cream
3h 10min
Mini caramelly cupcakes with coconut cream cheese topping
2h
Vegan Turkish delight cheesecake
5h 30min
Sun-dried tomato and pepita bread
2h
Vegan carrot cake with orange frosting
2h 5min
Chocolate and nut biscuits
55min
Banana cupcakes with peanut butter frosting
1h