Dispositivos e acessórios
Spinach and cheese-filled meatloaf
Preparação 25min
Total 1h 15min
4 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing20 g
-
Parmesan cheese cut in pieces50 g
-
onions cut in halves50 g
-
garlic cloves to taste1 ½ - 2
-
fresh parsley leaves only4 sprigs
-
breadcrumbs40 g
-
beef mince400 g
-
eggs2
-
freshly ground black pepper½ tsp
-
salt2 tsp
-
50 g Cheddar cheese, cut in slices (2-3 mm)Gruyère cheese cut in slices (2-3 mm)50 g
-
fresh baby spinach25 g
-
yellow peppers cut in pieces (3-4 cm)450 g
-
fresh basil leaves4 - 5
-
400 g fresh tomatoes, cut in pieces (2-3 cm)chopped tomatoes, canned400 g
-
water200 g
-
sugar (opcional)1 pinch
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
35 g
Energia
2128 kJ /
508 kcal
Gordura
31 g
Fibra
6.1 g
Hidratos de carbono
18 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fabulous Flavour on Every Level
72 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Beef and beer pie
1h 40min
Lemon Chicken with Couscous and Artichokes
2h 45min
Stuffed vegetables
1h 20min
Teriyaki Chicken Rice Balls
45min
Chicken picadillo cups
40min
Balsamic salmon and courgette noodles
25min
Tomatoes Stuffed with Mushrooms and Nuts
1h 5min
Full menu: lentils, pork tenderloin and salad
2h 40min
Bean stew with meatballs
45min
Mediterranean pearl barley risotto
1h
Pumpkin risotto with bacon
25min
Chinese pork with vegetables
1h 20min