Dispositivos e acessórios
Hummus with Peas and Beans
Preparação 15min
Total 25min
6 portions
Ingredientes
-
sesame seeds2 oz
-
cumin seeds2 tsp
-
frozen peas11 oz
-
olive oil divided, plus extra to garnish3 oz
-
water2 oz
-
sugar (opcional)2 tsp
-
freshly squeezed lemon juice1 oz
-
garlic cloves2
-
Greek yogurt1 oz
-
cannellini beans (approx. 15 oz) drained and rinsed, reserve a few beans to garnish1 can
-
salt to taste
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
6 g
Energia
1070 kJ /
256 kcal
Gordura
20 g
Fibra
4 g
Hidratos de carbono
13 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Lunch Box
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Hummus
10min
Falafel Waffle
40min
Macadamia Ricotta (Matthew Kenney) Metric
Nenhuma avaliação
Buddha Bowl with Lentil Falafel and Pomegranate
2h 35min
Lentil Salad
35min
Hummus with Brussels Sprouts and Crunchy Topping (Bill Yosses)
2h 15min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45min
Farro Salad with Cucumber Yogurt Dressing
1h 20min
Acorn Squash Gratin
1h 55min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25min
Falafel with Tomato and Coconut Sauce
9h
Baba Ghanoush
1h 30min