Dispositivos e acessórios
Red Pepper Dip (Muhammara)
Preparação 15min
Total 30min
11 portions
Ingredientes
-
red bell peppers (approx. 2 large)350 g
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling100 g
-
bread torn in pieces40 g
-
garlic cloves to taste2 - 4
-
walnuts, shelled80 g
-
pomegranate syrup40 g
-
freshly squeezed lemon juice to taste1 tsp
-
ground cumin½ tsp
-
ground paprika½ tsp
-
ground cayenne pepper¼ tsp
-
1 tsp Espelette pepper, groundAleppo pepper flakes1 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
parsley, fresh or mint leaves, for garnishing (optional)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
158.6 mg
Proteína
2.6 g
Energia
733.8 kJ /
174.7 kcal
Gordura
15.8 g
Fibra
2.3 g
Gordura saturada
1.9 g
Hidratos de carbono
5.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Roasted Red Pepper and Walnut Dip (Muhammara)
1h 10min
Muhamara dip
30min
Baba Ganoush
1h
Moroccan Zaalouk
1h 5min
Baba Ganoush
1h
Hummus
10min
Guacamole
5min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4h 15min
Biscuits with date, pistachio and cardamom filling
1h
Tahini dip (tarator)
5min
Muhamara dip
5min
Hummus
5min