Dispositivos e acessórios
Asian vegetable soup with tofu
Preparação 30min
Total 1h 30min
6 portions
Ingredientes
-
15 g fresh parsley leavesfresh coriander leaves15 g
-
soy sauce5 tbsp
-
light sesame oil30 g
-
tofu plain, drained and diced (2 cm)100 g
-
carrots cut into pieces150 g
-
daikon radish cut into pieces100 g
-
garlic cloves2
-
fresh root ginger thinly sliced30 g
-
water1000 g
-
2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l), veganvegetable stock paste, homemade vegan (see tip)2 tbsp
-
spring onions cut into diagonal rings100 g
-
snow peas cut in half100 g
-
100 g rice noodles, broken into piecesthin wheat noodles broken into pieces100 g
-
vinegar2 - 3 tbsp
-
agave syrup1 - 2 tbsp
-
fine salt1 pinch
-
freshly ground black pepper1 pinch
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
8 g
Energia
800 kJ /
191 kcal
Gordura
7 g
Fibra
3.9 g
Hidratos de carbono
25 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vibrant Vegan
10 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Masala Kaddu (Pumpkin Curry)
40min
Vegetarian Japchae
45min
Tofu stew
30min
Homemade Soy Milk
35min
Yasai Yaki
25min
Mushroom Broth
30min
Curry Fish
35min
Moong Dhall (Green Peas Dhall)
40min
Dried Shrimp Sambal
55min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1h 20min
Savory Rice Porridge (Congee)
35min
Sambal Petai Prawns
20min