![Sous-vide Steak Sous-vide Steak](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/bded36aa-addf-4567-a6cb-717c184067c3/Derivates/34c46733-a616-4e38-ba6a-339e9a0e73c9.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 2 New York strip steaks (approx. 4-5 in. long ea.)
- 2 tsp extra virgin olive oil
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 2 garlic cloves, crushed
- 4 sprigs thyme, plus extra to garnish
- 2 sprigs rosemary, plus extra to garnish
- 65 oz water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
- 1 oz lemon juice
- 1 tbsp vegetable oil
- 1 tbsp unsalted butter
- steak sauce, type A.1. Sauce®, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1703 kJ / 407 kcal
- Proteína
- 50 g
- Hidratos de carbono
- 1 g
- Gordura
- 23 g
- Gordura saturada
- 8 g
- Fibra
- 0 g
- Sódio
- 701 mg
Receitas alternativas
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 Std. 20 Min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1h 40min
Sous-Vide Scallops in Lemon-Butter Sauce
1 Std. 10 Min
Crispy Garlic Slices and Garlic Oil
20 Min
Sous-Vide Korean Style BBQ Pork Loin
4 Std. 50 Min
Sous-Vide Citrus Chicken Wings with Potatoes
5 Std. 45 Min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1 Std.
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 Std. 20 Min
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1h 40min
Crispy Shallots and Shallot Oil
25 Min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45 min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1 Std.