Dispositivos e acessórios
One-Pot Tomato Garlic Pasta with Mussels
Preparação 10min
Total 20min
6 portions
Ingredientes
-
fresh parsley leaves60 g
-
olive oil70 g
-
salt20 g
-
garlic cloves3
-
canned chopped tomatoes400 g
-
frozen mussel meat defrosted400 g
-
dried pasta penne rigate400 g
-
water700 g
-
ground black pepper2 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1500.9 mg
Proteína
17.7 g
Energia
1791 kJ /
428.1 kcal
Gordura
14.3 g
Fibra
3.5 g
Gordura saturada
2.1 g
Hidratos de carbono
56.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
We can Work Magic out of Simple Things
37 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
KL Hokkien Noodles
35 min
Singapore Chilli Crab
50 min
Steamed Sea Bream in Broth with Potatoes
35 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Miso Mushrooms Toast with Tahini Yogurt
45 min
Cold Soba Noodles with Edamame and Dipping Sauce
40 min
One-Pot Tomato and Mushroom Spaghetti
30 min
Cereal Prawns
30 min
Hand Ripped Cabbage
20 min
Lotus Leaf Buns with BBQ Pork
2 godz. 10 min
Black Spaghetti with Prawns and Parmesan Sauce
45 min