Dispositivos e acessórios
Poppy seed and rosemary crispbread
Preparação 20min
Total 1h 15min
30 slices
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
fresh rosemary needles removed from stalk4 sprigs
-
wheat grains300 g
-
poppy seeds50 g
-
milk250 g
-
butter
-
fine salt½ - 1 tsp
-
freshly ground black pepper½ tsp
-
ground cardamom1 tsp
-
plain flour for dusting
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 slice
Proteína
3 g
Energia
314 kJ /
75 kcal
Gordura
4 g
Fibra
1.7 g
Hidratos de carbono
7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Homemade Gifts
10 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Vanilla nut milk
12h 20min
Peanut butter
5min
Vegan Coconut Yoghurt
12h 15min
Flour from cereal grains or pulses
5min
Whipped cream
10min
Focaccia with Pear and Gorgonzola - Focaccia pere e Gorgonzola
1h 55min
Raspberry Cornettos - Cornetti di lamponi
15h
Flour From Cereal Grains or Pulses
5min
Soya Yoghurt
12h 10min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1h
Macadamia Nut Milk
10min
Vegan butter
8h 5min