Layered bread

Layered bread

4.0 2 avaliações
Preparação 30min
Total 2h 30min
10 portions

Ingredientes

Dough
  • water
    540 g
  • fresh yeast
    20 g
  • flour
    560 g
  • sugar
    ½ tsp
  • butter cut in pieces
    30 g
  • salt
    2 tsp
  • citric acid
    1 tsp
    30 g lemon juice
Basil pesto
  • Parmesan cheese cut in pieces
    80 g
  • pine nuts
    25 g
  • garlic clove
    1
  • fresh basil leaves
    40 g
  • extra virgin olive oil
    75 g
  • salt
    1 tsp
Assembly
  • olives black or green, cut in rings
    50 g
  • sun-dried tomatoes cut in slices
    50 g
  • flour for dusting
  • olives to make eyes and mouth

Nutrição por 1 portion

Energia 366.5 kcal / 1534.4 kJ
Proteína 10.6 g
Gordura 15.1 g
Hidratos de carbono 47.6 g
Fibra 2.9 g
Gordura saturada 4.2 g
Sódio 0.4 mg

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