Dispositivos e acessórios
Steamed wholemeal bread
Preparação 20min
Total 2h
20 slices
Ingredientes
-
butter for greasing1 tbsp
-
2 tbsp oat flakes, and linseeds, for dustingwheat semolina for dusting2 tbsp
-
250 g wheat grainsspelt grains250 g
-
water1250 g
-
10 g honeysugar beet molasses (opcional)10 g
-
2 tsp dried instant yeast, (8 g)fresh yeast crumbled20 g
-
bread flour plus extra for dusting50 g
-
balsamic vinegar10 g
-
salt1 tsp
-
60 - 80 g mixed seeds, (e.g. pumpkin seeds, linseeds)sunflower seeds100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Proteína
4 g
Energia
409 kJ /
98 kcal
Gordura
4 g
Fibra
2.1 g
Hidratos de carbono
12 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fabulous Flavour on Every Level
72 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Mushroom Pâté
1h 30min
Olive Spread
5min
Cutter Beet Carpaccio (TM6)
Nenhuma avaliação
Nyonya Blue Pea Flower Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
4h 45min
Meat stock paste
45min
Cream cheese spread with radishes
5min
Greek Appetiser Tart
1h 30min
Vanilla sugar
72h
Onion soup
1h 10min
Scandinavian Rye Bread
27h
Cucumber Soup with Prawn Skewers
35min
Panettone
34h 25min