Dispositivos e acessórios
Millet flour bread
Preparação 10min
Total 2h 35min
12 slices
Ingredientes
-
millet grains100 g
-
buckwheat grains100 g
-
water330 g
-
fresh yeast25 g
-
sugar1 tsp
-
gluten-free bread flour250 g
-
salt2 tsp
-
extra virgin olive oil10 g
-
sesame seeds1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
6.5 g
Energia
1247 kJ /
298 kcal
Gordura
6.7 g
Fibra
4.7 g
Hidratos de carbono
56.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Gluten-free Baking
10 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Buckwheat bread
2h 5min
Vegan Coconut Yoghurt
12h 15min
Gluten-Free Seed Bread
1h 15min
Vegan Cheese Alternative
6h 40min
Sesame and chia seed loaf
2h 20min
Gluten and grain free bread rolls
1h 20min
Buckwheat and almond slider buns
1h 15min
Gluten free Mediterranean bread
1h 35min
Buckwheat, Almond and Seed Bread
2h
Chia and pepita gluten free loaf
1h 25min
Gluten-Free Bread
1h 50min
Gluten free bread rolls
2h 30min