Dispositivos e acessórios
Turkey burgers
Preparação 25min
Total 1h 25min
10 pieces
Ingredientes
-
turkey meat, boneless, skinless500 g
-
bread roll, stale and cut into quarters1
-
onion cut into halves1
-
egg1
-
paprika, sweet1 tsp
-
mustard medium hot1 tsp
-
fine salt1 tsp
-
freshly ground black pepper½ tsp
-
vegetable broth powder1 tbsp
-
water100 g
-
oil for frying
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Proteína
14 g
Energia
400 kJ /
96 kcal
Gordura
3 g
Fibra
0.3 g
Hidratos de carbono
3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Party
10 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Chicken with Peppers
1 h
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 h 20 min
Falafel in square flatbread (r’gaif bread) with tahini sauce
1 h 25 min
Pollock and Coriander Fishcakes with Savoy Rice
1 h 50 min
Potato goulash
1 h
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40 min
Crispy turkey and lentil meatballs
40 min
Avocado mayonnaise
15 min
Rabbit stew
1 h
Orange couscous with steamed salmon
35 min
Vegetable tortilla with chorizo
50 min
Mac "n" Cheese Burger
3 h 10 min