![Conchiglie pasta with fresh tomato sauce and goat's cheese Conchiglie pasta with fresh tomato sauce and goat's cheese](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/AC19EDFF-F9F5-45D8-80A6-83DA99C08C82/Derivates/FDAB290C-5650-4585-9374-F950ED18F593.jpg)
Versões compatíveis
Conchiglie pasta with fresh tomato sauce and goat's cheese
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
-
80
g goat's cheese, medium hard, cut into pieces (2-3 cm)
ou 80 g Parmesan cheese, cut into pieces (2-3 cm) - 20 g extra virgin olive oil
- 1 garlic clove
-
300
g ripe tomatoes, seeds removed and cut into cubes (0.5-1 cm)
ou 300 g canned cherry tomatoes, cut into cubes (0.5-1 cm) - 1 ½ tsp fine salt
- 1 sprig fresh basil, leaves washed and dried
- 650 g water
- 350 g pasta, dried, type conchiglie or other short type dried pasta
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1590 kJ / 380 kcal
- Proteína
- 12.7 g
- Hidratos de carbono
- 65.6 g
- Gordura
- 9.2 g
- Fibra
- 3.9 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Matzo Ball Soup
1 Std. 20 Min
Leek and Potato Soup With Soya or Beef Mince
50 min
Butternut Squash Ravioli Soup
35 min
Chickpea stew with vegetables and chorizo
45 Min
Sautéed vegetables
15 Min
Gnocchi tricolore
35 min
Spanish cheesecake (quesada pasiega)
45 Min
Broccoli Rabe Pesto with Pasta and Roasted Squash
45 Min
Pumpkin Risotto
50 min
Lemon Garlic White Rice
35 min
Savoury crêpes
45 Min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 Min