Dispositivos e acessórios
Gruyerè and black olive breads (Olivettes)
Preparação 30min
Total 1h 40min
6 pieces
Ingredientes
-
Gruyère cheese cut in pieces150 g
-
water200 g
-
olive oil40 g
-
1 ½ tsp dried instant yeastfresh yeast15 g
-
plain flour plus extra for dusting350 g
-
salt1 tsp
-
black olives, pitted150 g
-
egg beaten with a little salt1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Proteína
14 g
Energia
2457 kJ /
587 kcal
Gordura
41 g
Fibra
2 g
Hidratos de carbono
42 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Provence on your table
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Focaccia
3h
Quiche Lorraine
45min
Scotch Eggs with celeriac and carrot salad
Nenhuma avaliação
Rustic Olive, Fig and Walnut Bread
2h 15min
Roasted Vegetables, Farro and Lemon Feta Dressing (Ben) Metric
55min
Pecan and Cranberry Rye Bread
3h
Peppers stuffed with salted cod brandade
Nenhuma avaliação
Herb and Ricotta Dinner Rolls
2h 25min
Sangria
10min
Two Crust Pie Pastry
13h 50min