Dispositivos e acessórios
Spiced Butternut Squash Bundt Cake with Maple Glaze
Preparação 5min
Total 1h 5min
12 portion
Ingredientes
Spiced Butternut Squash Bundt Cake
-
vegetable oil to grease
-
butternut squash peeled, diced (½ in.)225 g
-
vegetable oil170 g
-
egg, large (65-70 g)2
-
sugar150 g
-
brown sugar150 g
-
salt1 tsp
-
Chinese five-spice powder1 tsp
-
baking soda1 tsp
-
all-purpose flour225 g
Maple Glaze
-
powdered sugar225 g
-
maple syrup45 g
-
whole milk30 g
-
butter, unsalted85 g
-
salt1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
333.4 mg
Proteína
3.7 g
Energia
1868.1 kJ /
446.5 kcal
Gordura
21.4 g
Fibra
0.9 g
Gordura saturada
6.1 g
Hidratos de carbono
62.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Desserts - Thermomix® Sensor
18 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Strawberry Lemonade Mimosa
10min
Everyday Gluten Free Banana Bread
1h
Meringue Ghosts
12h 25min
Lemon Ginger Sour
15min
Elly Berryman's plum shortcake
1h
Chicken Meatball Soup with Chickpeas
45min
Berry Clafoutis (Anna) Metric
1h 35min
Carrot Cake Overnight Oats (Diabetes)
8h
Boules d'amour (Coconut Snowballs) Metric
1h
Roasted Red Pepper and Walnut Dip (Muhammara)
1h 10min
Curried Date Dip
5min
Risotto pomodori with burrata
30min