Dispositivos e acessórios
Risotto with lemon, thyme and feta
Preparação 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
lemon zest only, no white pith½
-
leeks white part only, cut into pieces (3-4 cm)100 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil20 g
-
salted butter20 g
-
Arborio rice320 g
-
dry white wine50 g
-
water750 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
Danish feta cut into cubes (1 cm)150 g
-
ground white pepper plus extra to taste2 pinches
-
fresh thyme leaves only1 - 2 sprigs
-
salt to taste
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
851.5 mg
Proteína
11.8 g
Energia
2008.3 kJ /
478 kcal
Gordura
17.3 g
Fibra
2.8 g
Gordura saturada
9.6 g
Hidratos de carbono
65.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Signature Risottos
9 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Pumpkin risotto with bacon
40min
Broccoli salad
10min
Cauliflower risotto with brown butter prawns
45min
Risotto verde (TM7/TM6)
30min
Beetroot risotto
35min
Corn and coriander fritters with avocado tahini
1h 15min
Salmon and fennel risotto
30min
Risotto verde
45min
Asparagus risotto
40min
Classic mushroom risotto
30min
White fish and lemon risotto
30min
Risotto with zucchini and prawns
1h 15min