Cheesy roasted vegetable muffins

Nenhuma avaliação
Preparação 10min
Total 45min
6 pieces

Ingredientes

  • cheddar cheese cut into pieces (2 cm)
    120 g
  • zucchini cut into pieces (4 cm)
    100 g
  • salted butter cut into pieces (2cm), room temperature
    125 g
  • milk
    125 g
  • natural yoghurt
    180 g
  • egg
    1
  • self-raising flour
    300 g
  • sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • ground paprika
    1 tsp
  • dried parsley
    1 tsp
  • dried chilli flakes optional
    ½ tsp
  • fresh baby spinach
    60 g
  • mixed vegetables roasted (leftovers eg pumpkin, onion, capsicum, potato, zucchini) cut into pieces (2-4 cm)
    200 g
  • feta cheese coarsely crumbled
    60 g
  • cherry tomatoes (opcional) cut in halves, to garnish
    12
  • butter to serve

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 piece

Sódio 1226.2 mg
Proteína 15.8 g
Energia 2105.6 kJ / 503.3 kcal
Gordura 29.2 g
Fibra 3 g
Gordura saturada 17.6 g
Hidratos de carbono 44.8 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...