
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 250 g basmati rice
- 1000 g water plus extra for soaking
- 300 g brown onion cut into quarters
- 4 cm piece fresh ginger peeled
- 3 garlic cloves
- 2 sprigs fresh coriander stalks and roots (see Tips), and leaves for garnishing
- 50 g ghee
- 2 tsp ground cumin
- 2 tsp ground coriander
- 1 tsp garam masala (see Tips)
- ½ tsp ground turmeric
- 800 g skinless chicken thigh fillets
- 400 g canned chopped tomatoes
- 3 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 50 g natural yoghurt
- 2 sprigs fresh coriander leaves only
- 1 tsp salt
- 1 - 2 dried red chillies to taste (optional)
- 6 cardamom pods crushed (optional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 511.7 kcal / 2149 kJ
- Proteína
- 41.7 g
- Gordura
- 23.4 g
- Hidratos de carbono
- 31 g
- Fibra
- 5.7 g
- Gordura saturada
- 11.9 g
- Sódio
- 748.3 mg
Receitas alternativas
Chorizo and chicken pasta
50min
Chicken and cashews
55min
Easy satay chicken
40min
Butter chicken
55min
Chicken pad thai
55min
Fragrant curried mince with tomato salad
40min
Chicken and almond stir-fry
30min
Quick chicken curry
35min
Thai chilli chicken and basil
30min
Thai green chicken curry
30min
Creamy coconut chicken curry
30min
Thai red chicken curry
30min