Dispositivos e acessórios
Vegetable curry with cauliflower couscous
Preparação 20min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
-
cauliflower cut into florets600 g
-
cumin seeds2 tsp
-
coriander seeds3 tsp
-
black peppercorns to taste½ - 1 tsp
-
chilli powder1 tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
garlic cloves3
-
brown onion cut into halves200 g
-
vegetable oil30 g
-
coconut milk400 g
-
water130 g
-
sweet potato cut into cubes (4 cm)500 g
-
Kent pumpkin cut into cubes (4 cm)500 g
-
sea salt plus extra to taste½ tsp
-
roasted unsalted cashew nuts plus extra to serve50 g
-
broccolini trimmed and cut into quarters100 g
-
snow peas cut into halves50 g
-
fresh baby spinach leaves80 g
-
ground black pepper to taste
-
natural yoghurt150 g
-
fresh coriander leaves only, for garnishing4 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
454.8 mg
Proteína
11.1 g
Energia
1663.3 kJ /
396 kcal
Gordura
23.6 g
Fibra
11.6 g
Gordura saturada
11.7 g
Hidratos de carbono
29.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vegetarian Kitchen
87 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Hearty lentil chilli
50min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30min
Summer dahl
35min
Potato and green pea curry
50min
Rendang curry
30min
Caribbean curry
40min
Hearty gluten free vegetarian lasagne
3h 5min
Three-bean shepherd's pie
26h
Vegetable chilli
50min
Pulse and pumpkin curry
30min
Tomato and lentil dahl
35min
Lentil bolognese
30min