Dispositivos e acessórios
Avgolemono (Greek-style Chicken Soup)
Preparação 10min
Total 40min
4 portion
Ingredientes
-
egg, large (65-70 g)4
-
lemon juice60 g
-
butter, unsalted30 g
-
onions60 g
-
celery stalks cut into pieces2
-
garlic cloves2
-
rice100 g
-
carrots sliced into rounds (¼ in. thick)85 g
-
salt to taste½ tsp
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chicken stock1360 g
-
225 g roast chicken, shreddedroast chicken shredded225 g
-
dill, fresh to garnish
-
lemon sliced, to garnish
-
bread to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
938.7 mg
Proteína
32.8 g
Energia
2157.7 kJ /
515.7 kcal
Gordura
24.8 g
Fibra
1.3 g
Gordura saturada
9.2 g
Hidratos de carbono
38 g
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