
Versões compatíveis
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Almond Crusted Salmon
-
4
fresh salmon fillets, skinless (approx. 150 g each)
ou frozen salmon fillets skinless, defrosted (approx. 150 g each) - 30 g freshly squeezed lemon juice
- 40 g olive oil plus extra for greasing
- 20 g Dijon mustard
- 15 g honey
- 2 garlic cloves
- ½ tsp fine sea salt
- 20 g blanched almonds
- 50 g bread cut in pieces
- 5 g fresh parsley cut in pieces, plus extra chopped for garnishing
Asparagus Tagliatelle
- 1200 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
ou 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 300 g fresh tagliatelle (see tip)
- 250 g green asparagus cut in pieces (2 cm)
- 1 Tbsp extra virgin olive oil
- ½ lemon finely grated zest and juice
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 633 kcal / 2647 kJ
- Proteína
- 40 g
- Gordura
- 36 g
- Hidratos de carbono
- 36 g
- Fibra
- 3.6 g
Receitas alternativas
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Tuna-stuffed Tomatoes
35min
Cod with citrus butter
50min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50min
Orange Chicken with Giant Couscous and Pine Nuts
1h 30min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40min
Cod with Pistachio and Couscous
30min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45min