Dispositivos e acessórios
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
Preparação 15min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
-
sultanas100 g
-
pine nuts50 g
-
olive oil plus extra for frying50 g
-
fresh sea bass fillets boneless (approx. 100 g each)6
-
onions quartered120 g
-
garlic cloves3
-
fresh spinach leaves500 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
23.8 g
Energia
1799 kJ /
430 kcal
Gordura
27.1 g
Hidratos de carbono
22.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
WHITE FISH
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45min
Cod with Pistachio and Couscous
30min
Salmon and Fennel Risotto
25min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30min
Miso Cod with Broccoli Rice
25min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1h
Creamed Cod
45min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min